Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TOIMINTAKERTOMUS 2015

Yleistä

Pohjanmaan tieveteraanit -eläkeläiskerho on perustettu 21.3.1991. Kerho toimii suomen- ja ruotsinkielisenä, ja on valtakunnallisen Tieveteraanit ry:n jäsenyhdistys. Tieveteraanit ry:n kautta kerho kuuluu Valtakunnallisten eläkeläisjärjestöjen neuvottelukuntaan (VENK).
Kerhon jäsenmäärä oli vuoden alussa 119 ja vuoden 2015 lopussa maksavia jäseniä oli 104 sekä kunniajäseniä yksi.

Hallinto

Johtokuntaan ovat kuuluneet puheenjohtaja Hannu Hakala, varsinaiset jäsenet Jorma Viitamäki varapuheenjohtaja, Raimo Sillanpää, Rauno Tiihonen rahastonhoitaja, Risto Kauppinen sihteeri, varajäsenet Salme Peltola ja Heli Järviö. Kunniapuheenjohtaja Sven Cederberg on myös osallistunut johtokunnan työskentelyyn.
Toiminnantarkastajat ovat Markku Ikola ja Tenho Virtakangas sekä varalla Matti Hirvilammi ja Aarne Lehtimäki.
Tieveteraanien kotisivua päivittää Raimo Sillanpää.

Johtokunta kokoontui neljä kertaa: Torstaina 16. huhtikuuta Vaasassa Tietalon auditoriossa ennen ja jälkeen vuosikokouksen ja maanantaina 20. heinäkuuta lounastapaamisen yhteydessä Saaristotila Varpissa Maksamaalla sekä torstaina 26. marraskuuta pikkujoulun yhteydessä Kalliojärven Viihdekeskuksessa Isossakyrössä.
Vuosikokous pidettiin 16. huhtikuuta Vaasassa Tietalon auditoriossa. Kokoukseen osallistui 11 jäsentä, puheenjohtajana toimi kerhon kunniapuheenjohtaja Sven Cederberg.
Perinteisen "eläkeläiskahvittelun" jälkeen kuultiin E-P:n Ely-keskuksen ajankohtaisia liikenneasioita, joita esitteli johtaja Anders Östergård.
 
Toiminta
Tieveteraanit ry:n vuosikokous pidettiin 18.3.-19.3.2015 Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa. Kerhostamme oli mukana kolme virallista kokousedustajaa.

Kerhon lounastapaaminen suuntautui Maksamaalle Saaristotila Varppiin maanantaina 20.7.2015. Lohikeittolounaan ja Jääkärietappitie-esittelyn jälkeen tehtiin vielä laivaristeily Vesterön luontopolulle. Osallistujia oli 25.

Kerhon pikkujoulua vietettiin torstaina 26.11.2015 Isossakyrössä Kalliojärven Viihdekeskuksessa. Ennen jouluruokailua paikan isäntä Harri Maunuksela kertoi alueen historiasta. Pikkujouluväkeä oli paikalla 25 henkeä.

Tieveteraanit ry:n kesäretkelle pääkaupunkiseudulle 25.-26.8.2015 osallistui kerhostamme yksi henkilö.

Tieveteraanit ry:n hallituksen jäsenenä työskenteli vuonna 2015 Jorma Viitamäki ja hänen henkilökohtaisena varajäsenenään Hannu Hakala. Ry:n matkailutoimikunnassa toimi kerhomme jäsen Ulla Ylitalo.

Kerhomme jäsenet ovat osallistuneet myös Vavilin toimintaan keräämällä roskia moottoritien pientareilta ja olleet mukana järjestetyillä retkillä.

Jäsenkirjeitä on kuluneen vuoden aikana lähetetty kolme kerhon kustantamina. Isännöitsijä Tapani Kniivilältä on saatu arvokas apu vuosikokousjärjestelyssä.

Syksyllä 2013 Raimo Sillanpää teki kerholle oman kotisivun internettiin ja on myös päivittänyt sivua siitä alkaen. Kotisivulla kerrotaan myös Vavilin toiminnasta.

Tieveteraanien tilaisuuksissa on Jorma Viitamäki valokuvannut ja Raimo Sillanpää videokuvannut tilanteita ja henkilöitä kotisivulle. Vuonna 2015 kävijöitä kotisivulla oli 12015 ja vuoden loppuun mennessä sivulla oli vieraillut kaikkiaan 33965 lukijaa.

Kerhon toiminta on rahoitettu jäsenmaksuilla ja arpajaistuotoilla.

Muistamiset
Kuluneena vuonna ei ole ollut pöytästandaareilla muistamisia.
Lahjoitukset
Pohjanmaan Tieveteraanikerho on saanut 500 euron rahalahjoituksen kannattajajäseneltä.

JOHTOKUNTA 

 

 

Maaliskuussa

Kattoyhdistyksemme, Tieveteraanit ry:n vuosikokous pidettiin Laukaan kylpylähotelli Peurungassa Keski-Suomen Tieveteraanien järjestämänä 18.03 - 19.03.2015.


VUOSIKOKOUKSEN TAPAHTUMIA 
(lyhyitä videopätkiä tapahtumista)

Kokouksen avaus

https://www.youtube.com/watch?v=rWs3OscqkA0

 

Pääkaupunkiseudulle suuntautuvan kesäretken esittely
Else-Marie Oksanen

https://www.youtube.com/watch?v=0fv-IOkquy8

 

Päivällinen ja ohjelmallinen illanvietto

https://www.youtube.com/watch?v=GxjtbrVd7eg

 

Arvonta

https://www.youtube.com/watch?v=2pzqwdL3RSo

 

 

 

©2020 Eläkeläisten sivusto - suntuubi.com